Welkom bij Stichting A Basic Child Development - een goede basis vor ieder kind!

Besef doet veranderen en waarschijnlijk ook helen. Geef uw steun al is er een lange weg te gaan. Want ook al reduceert u de verdeeldheid dan toch maar voor even... Het is toch mooi als u een glimlach op het gezicht van een kind doet ontstaan.  D.S. Borsten©

A.B.C.D Stichting is een stichting die zich inzet voor minderbedeelde kinderen. Het werven van donateurs en het benaderen van potentiële sponsors is van essentieel belang om financiële middelen te vergaren die draagkracht bieden aan de verwezenlijking van onze doelen.

Wij hebben uw steun echt nodig

Word Donateur van ABCD-stichting voor 15,- euro per jaar en ontvang 2x per jaar het "Alfabet-magazine". Het magazine staat vol met informatie over kinderen, projecten, hulp en nuttige tips.

Online Doneren

U kunt nu gemakkelijk en heel modern vanuit uw stoel via onze website online doneren met behulp van onze doneermodule van Stichting GeefGratis. Door op online doneren button te klikken kunt u gemakkelijk, snel en veilig geld doneren. In een paar simpele stappen helpt u ons met uw bijdrage.

Voor meer vragen over de online donatiemodule, klik hier.

Algemeen Nut Beoogde Instelling

doneer online